Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fasePraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoud

938HP166090698   ·  2023-11-23 15:35:46   ·   Machines en industriële uitrusting

Als het veiligheidstouw op de lift breekt, gebeurt dit natuurlijk zelden. Het gebeurt meestal op een lift die lange tijd in verval is. Mensen in de lift moeten enkele beschermende maatregelen nemen om ernstig letsel te voorkomen. Tegelijkertijd zijn er buffers aan de onderkant van de lift sleuf om de botssnelheid te verminderen wanneer deze valt, dus de kans op overlijdensongevallen is zeer laag. Het doel van het nemen van beschermende maatregelen is om te voorkomen dat de impact van het landingsmoment van de lift schade veroorzaakt aan de menselijke hersenen, wervelkolom en hart.Houd er rekening mee dat er aan beide zijden van de roltrap een ruimte van meer dan mm over moet zijn, is er geen beperking tussen de twee roltrappen.Shuncheng.,De liftschacht van de baksteen betonstructuur: Voor onafgewerkte baksteen structuur schachten, kunnen gebruikers worden vereist om een cirkel van balken op een bepaalde hoogte te maken, die aan drie zijden worden gerangschikt en aan één kant van de liftingang worden losgekoppeld. De afstand tussen de middelhoge hoogten van de balken hangt van het productmodel af, en mag mm niet overschrijden. De straalhoogte zou mm moeten zijn, en de dikte zou hetzelfde moeten zijn als de muur. De lagere ringstraal is -mm weg van de bodem van de put en de hogere ringstraal is -mm weg van de lagere oppervlakte van het schachtdak. Het voltooide kader met een massieve bakstenen structuurschacht kan worden uitgerust met staalmultiplex op de positie van het vaste geleiderailsteunframe De positie en grootte van het triplex worden verstrekt door de lift, en de gebruiker is verantwoordelijk voor het verstrekken van materialen en constructie. Als de schachtstructuur is gemaakt van holle bakstenen zonder ringbalken, kunnen stalen balken worden beschouwd om tussen de frames voor rectificatie te worden toegevoegd.Bovenstation. Verwijst naar een halte in een gebouw met een lifthoogte.Specifiek, gebruik geen liftdeuren in liften, en houd een bepaalde afstand. Om de impact te dempen, moet de belangrijkste aanpak zijn om op de tenen en hielen te landen, zodat minder impact van de hielen naar de benen kan worden overgedragen; Tegelijkertijd is de knie gebogen om de impact te weerstaan en de richting van de impact te veranderen, vermijdt transmissie naar de wervelkolom zo veel mogelijk, terwijl de hersenen en het hart worden beschermd tegen schade. Als er een handvat in de lift is, zorg er dan voor om het te gebruiken,Shuncheng.Kleine liftprijzen voor huishoudens,Shuncheng.Halfautomatische terugtrekker op grote hoogte,Shuncheng.Mobiele reclaimer, om niet te vallen als gevolg van onstabiel zwaartepunt. Het belangrijkste doel van deze methode is om benen en armen op te offeren in ruil voor de bescherming van de wervelkolom, hart en hersenen tegen schade. Natuurlijk is er een mogelijkheid van breuken.


Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fasePraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoudNadat de lift stopt en de deur niet opent, als u vastzit in de liftauto en deze situatie tegenkomt, moet u kalm blijven omdat liften een volwassen en veilig vervoersmateriaal zijn; De lift stoppen; Het is een veiligheidsbeschermingsmaatregel voor storingen in liftbediening. Veilige en effectieve zelfreddingsmaatregelen op dit momentSchuifliften worden in gebouwen geïnstalleerd en worden vaak parallel aan gebouwen en trottoirs gebruiktWat moet ik doen als de liftdeur en de landingsdeur gesloten zijn en de lift niet draait?kwaliteitsindex, Bedien de lift door de handgreep schakelaar volgens de methode te breken. Het verwijst naar de lift bestuurder die draaitMeting van lift- en roltrapschachten (III)De horizontale bewegingsafstand van de treden. Verwijst naar het horizontale bewegingssegment van een roltrap op het uitgangspunt.


Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fasePraten over de zaken die aandacht nodig hebben bij onderhoudMicrocomputer lift. Ook bekend als een computerlift. De bedieningslogica van de lift wordt aangeduid als de werking van een microcomputerlift; Tegelijkertijd worden microcomputers ook gebruikt voor elektrische tractie, die volledige microcomputer of volledige computerlift wordt genoemd. Meer geavanceerde dorpsliften gebruiken speciale microcomputerborden.Handig en efficiëntEn er is eigenlijk geen behoefte aan onderhoud.Het verschil tussen huisliften en gewone openbare liften is dat de focus van huisliften en gewone openbare liften verschillend is, met sommige indicatoren aanzienlijk verminderd. Bijvoorbeeld, de ladingscapaciteit van huisliften niet hoger is dan kg, die veel lager is dan die van gewone openbare liften. Huisliften hoeven het probleem van passagiersstroom niet te overwegen, en de tilsnelheid is trager, waarborgend veiligheid. De tilsnelheid is over het algemeen tussen . tot .m/s,Als de lift in een neerwaartse richting is, sluit u onmiddellijk de deur en keert u terug naar het eerste verdieping station, en opent u automatisch de liftdeur.De horizontale bewegingsafstand van de treden. Verwijst naar het horizontale bewegingssegment van een roltrap op het uitgangspunt.Let op: De lift bestaat uit twee hoofdonderdelen: mechanisch en elektrisch. Als de lift niet dagelijks wordt onderhouden, kan de veiligheid ervan niet worden gegarandeerd. Als de lift moet worden bijgetankt zonder te tanken, zal dit slijtage veroorzaken aan de mechanische componenten van de lift, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verkort en normaal gebruik van de lift wordt voorkomen.


3 Reply   |  Until 2023-11-23 15:35:46 | 53 View

Technische constructie en installatie 2023-11-23 15:45:25 Support  0 | Against  0

Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fase Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Productie van koolstofvezel geweven doek 2023-11-23 17:46:37 Support  0 | Against  0

Wanneer Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fase kortingspunten voor activiteiten aanbiedt, neem dan contact met mij op als er kortingen zijn

Groot- en detailhandel in dagelijkse benodigdheden 2023-11-23 18:02:37 Support  0 | Against  0

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Shuncheng.Hoofdhefplatform van de fase, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.
LoginCan Publish Content