Brcko.Installatiediepvriesprijste veel lof

632HP195506591   ·  2024-02-10 11:45:56   ·   energie
wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.Brcko.,Brcko.Fabrikant van installaties voor koelopslag,Als de relatieve stroom weinig verandert, is er weinig verschil in energieverbruik tussen verschillende reguleringsmodi, d.w.z. dat de regelmodus weinig invloed heeft op het energiebesparende effect, of zelfs geen energie spaart, maar meer energie verbruikt als gevolg van het bestaan van het regelapparaat, en de curve voor regulering van de variabele snelheid is dicht bij de ideale curve. Daarom is de regelmodus voor variabele snelheid superieur, met name het energiebesparende systeem van variabele frequentie motortoerental regulatie wordt aanbevolen, maar de frequentieomverdeling moet worden toegevoegd. Het wordt aanbevolen om actief uit te proberen de variabele frequentie snelheid regulatie van kleine en middelgrote capaciteit. Door de hoge capaciteit en hoge spanning variabele frequentie snelheid regulatie apparaat, moet het worden gecombineerd met de specifieke situatie en uitgebreide vergelijking. Algemeen gesproken, hoe groter de regeldiepte, hoe belangrijker het energiebesparende effect.Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?Leighton.,De schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.


Brcko.Installatiediepvriesprijste veel lofHet maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Het beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het automatisch uitgeschakeld.Welkom gesprekken,haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;Koude opslag is brandwerend vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie,Brcko.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.


Brcko.Installatiediepvriesprijste veel lofEr zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.Eerlijkheid en wederzijds voordeel,Kerntip: in het koelopslagproject kunnen we alleen met voldoende koelopslagcapaciteit ervoor zorgen dat de koude opslag meer energie-besparend en energiebesparend is na installatie en niet gevoelig is voor falen, handig gebruik en beheer en lange levensduur.Voorzorgsmaatregelen voor de levering van fruit: het is hetzelfde als opslag. Het moet geleidelijk aangepast worden tijdens de levering om condensatie op het fruitoppervlak te voorkomen, donkere kleur, die de smaak be ïnvloedt en het verval veroorzaakt. De temperatuur moet ~ ~ ; hoger dan de fruittemperatuur elke keer, Wanneer de temperatuur stijgt tot ~ ; anders dan de externe temperatuur, kan het worden geleverd uit het magazijn.Eerste fase van de koelinstallatiesBrcko.,In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

4 Reply   |  Until 2024-02-10 11:45:56 | 3 View

Zhaoji draaibank verwerkingskantoor 2024-02-10 14:11:19 Support  0 | Against  0

Brcko.Installatiediepvriesprijs Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Senpeng handelsmaatschappij 2024-02-10 12:05:04 Support  0 | Against  0

Brcko.Installatiediepvriesprijs De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Fabrieksconfiguratie pijpleiding 2024-02-10 14:15:56 Support  0 | Against  0

Brcko.Installatiediepvriesprijs Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Onderzoek en ontwikkeling van instrumentatie- en automatiseringsapparatuur 2024-02-10 12:53:09 Support  0 | Against  0

Brcko.Installatiediepvriesprijs De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed
LoginCan Publish Content