Filah.transformator voor stroombesparingWat is de prijs van?

122HP117294921   ·  2023-01-29 23:25:00   ·   Machines en industriële uitrusting

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie,Filah.Elektrische isolatie-transformator-voeding,Filah.transformator met een hoge overbelastingscapaciteit, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.Korte invoering van de nullijn van de transformatorFilah.,Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Filah.Herstel van distributietransformatoren, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Sipanic,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Verspreiding van het geluid van droge transformatorGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator


Filah.transformator voor stroombesparingWat is de prijs van?lekkage van olie op elektrische lasstandBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformatorNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.activa,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Filah.transformator voor stroombesparingWat is de prijs van?Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Eerlijke dienst,Look van olie van gietijzeren delenDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Filah.,Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading

5 Reply   |  Until 2023-01-29 23:25:00 | 69 View

Technonetwerken 2023-01-30 08:17:46 Support  0 | Against  0

De eerste online aankoop Filah.transformator voor stroombesparing. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zakelijk filteren en importeren en exporteren 2023-01-29 23:50:43 Support  0 | Against  0

Goede verkoper, Filah.transformator voor stroombesparing dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Verkoop van machines en uitrusting 2023-01-30 07:50:29 Support  0 | Against  0

Filah.transformator voor stroombesparing Zeer tevreden, goede kwaliteit.

Diverse materiaalschrapers en schraapinrichtingen 2023-01-30 07:50:54 Support  0 | Against  0

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Filah.transformator voor stroombesparing veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

automatische controle 2023-01-30 08:53:05 Support  0 | Against  0

Filah.transformator voor stroombesparing Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed
LoginCan Publish Content